Tuesday, December 17, 2013

Bringing Down the House : The Conclusion

As I wrote yesterdays post I was very tempted to get off track to point out the way that the view from the door has changed.  If you've been reading since our move, you will remember that the entrance into the living room used to be a little low, and it blocked the light.  So we took it down.  And that was the last time you saw it.  Well, we have finally finished it up, so it's time for an 'after'!
That one little change has really opened things up in here! I love that the view from one door (where I was standing as I took the picture) goes all the way to the other door.  It goes a long way towards making our little place feel more spacious. 

4 comments:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...